logo_iskra

POGOJI POSLOVANJA

1. SPLOŠNI POGOJI

Naročilo zavezuje podjetje ISKRASPORT in kupca.

2. NAROČANJE

Naročila sprejemamo v ISKRASPORT spletni trgovini, pošti in e-pošti: BRANE.ISKRA@GMAIL.COM. Pisna naročilnica za podjetja mora vsebovati: naziv podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, davčno številko, matično številko, telefonsko številko. Naročilnica ima za kupca in prodajalca status pogodbe.

3. POTRDILO O NAROČILU

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja ISKRASPORT..

4. CENE

Cene so v EUR in veljajo od 1. 1.2023 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 22-odstotni DDV. Cene ne vključujejo dostave. Cena dostave
je odvisna od dostavne službe. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi spremembe menjalniškega tečaja, tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih. Dostava je za vsa naročila nad 200,00 EUR brezplačna

5. NAČIN PLAČILA

Pravne ali fizične osebe lahko plačajo naročeno blago po predračunu ali po povzetju ob prevzemu blaga (z gotovino ali plačilnimi karticami, ki jih sprejemata Pošta Slovenije in/ali GLS kurirska dostava).

6. DOSTAVA

Vsa naročila oddana do 12. ure vam bomo poslali s paketno dostavo GLS Slovenije ali Pošta Slovenije še isti delovni dan oziroma če je drugače, vas obvestimo na e-naslov ali na telefon.

7. REKLAMACIJE IN VRAČILA

Do reklamacije ste upravičeni v skladu z dikcijo Zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), ki določa postopke vlaganj reklamacij na proizvodih oz. storitvah. Morebitno reklamacijo javite in opišite po e pošti: ISKRASPORT.com ali na telefonsko številko: 041 981234.

8. ODSTOP OD NAROČILA

Od naročila lahko v roku 14 koledarskih dni odstopite brez navedbe razloga. Če ste blago že prejeli, nas morate v roku 14 dni od prejetja, obvestiti s pisnim obvestilom o odstopu od pogodbe. Blago je potrebno vrniti nepoškodovano, originalno zapakirano brez znakov poskusa odpiranja ter nerabljeno blago v NESPREMENJENI količini (aparat, navodila, pripadajoči deli, embalaža,…), razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se njegova količina zmanjša, ne da bi bil za to kriv kupec. Priložiti morate kopijo računa. Podjetje ISKRASPORT. vrne kupnino najkasneje v 30 dneh od datuma prejema sporočila odstopa od pogodbe. Strošek, ki bremeni potrošnika ob odstopu od pogodbe, je strošek vračila blaga, strošek pakiranja in dostave ponudnika, ter strošek bančne transakcije nastale z vračilom kupnine. Kupec izgubi možnost odstopa od naročila zaradi napake stvari, če stvari ne more vrniti ali je ne more vrniti v stanju kakršnem jo je prejel.

NEPREVZEMANJE PAKETOV:
V kolikor paketa ne boste prevzeli, brez pisnega obvestila o odstopu od pogodbe na BRANE.ISKRA@GMAIL.com., vam bomo primorani zaračunati stroške pošiljanja in vračila paketa.

9. VAROVANJE PODATKOV

Podjetje ISKRASPORT se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

10. GARANCIJSKI POGOJI

Garancijski list velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom. Pri izdelkih, ki imajo garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za posege, ki so posledica uporabe potrošnika! Uveljavljanje garancije se vrši na sedežu pooblaščenega servisa, ki je naveden na garancijskem listu. Vse napake, kot posledica napake v materialu ali v montaži oz. tako imenovane ”stvarne napake”, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno. V kolikor želite dodatne informacije v zvezi z pooblaščenimi servisi in garancijo pošljite vprašanje na elektronsko pošto BRANE.ISKRA@GMAIL.com.

11. DRUGI POGOJI

V primeru zamude plačila, si pridržujemo pravico zaračunavati zamudne obresti v skladu z zakonom o zamudnih obrestnih merah in zaračunati stroške opominjanja in izterjave.
Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.

KONTAKT

041/981234
brane.iskra@gmail.com
dosegljivi od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00h

O PODJETJU

ISKRASPORT
BRANKO ISKRA S.P.
Številka računa SI56 3400 0120 2452 532, odprt pri SPARKASSE
Davčna številka: SI34683054

DRUŽBENA OMREŽJA